2012. április 6., péntek

Smink step by step 4# - cicás vonal


Azt hiszem minden nőnek elég nehéz megtanulni a cicás szemek készítését tus segítségével, most néhány képet, láthattok arról, hogyan tehetitek egyszerűbbé ezt a csodás sminket!


Ezen a képen azt láthatjátok, hogyan készíthettek lépésről lépésre éles tusvonallal cicás szemeket. Először külső szemzugnál húzzuk meg a felfelé kunkorodó "cica" vonalat, úgy hogy közben követjük, lecsukott szemünk ívét. Ha ezzel készen vagyunk, nincs más dolgunk mint megerősíteni ezt a vonalat!


Ezen a képen, már nem tussal készült, hanem szemceruzával kihúzott cicás szemet láthattok, ez nagyon jó alapul szolgálhat a füstös szemek elkészítéséhez. Miután a szemünkre is kentünk kevés alapot, húzzunk vonalat felülre, a szempilláink tövébe, majd egy ecset (használhatsz nyugodtan fültisztító pálcikát is!) segítségével mosd el ezt a vonalat. Húzd ki az alsó szempillasort is, majd mosd össze a felsővel, ha ezzel megvagy húzd ki az alsó vízvonalat is! Majd spirálozd pilláid!


Az utolsó két képen azt láthatjátok hányféle módja is van annak, hogy gyönyörű cicás szemeket készítsetek magatoknak, miután kellőképp begyakoroltátok az elkészítését, kedvetekre válogathattok ezek közül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...